Gegrilde karbonaden met sperziebonen-ananassalade en aardappelpartjes
bewaar
bewaar

Gegrilde karbonaden met sperziebonen-ananassalade en aardappelpartjes

Zoveel lekkers, voor zo'n klein prijsje? Het kan!

20 min. bereiden / 20 min. oventijd

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C. Verdeel de aardappelpartjes over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 20 min. in het midden van de oven.

Bestrijk ondertussen de karbonaden rondom met 1 el olie en bestrooi met peper en eventueel zout. Verhit een grillpan zonder olie of boter en gril de karbonaden in ca. 10 min. gaar. Keer halverwege.

Kook ondertussen de sperziebonen in water met eventueel zout in 7 min. beetgaar. Giet af en spoel koud. Laat de ananasstukjes uitlekken en snijd de stukjes kleiner. Snijd het steeltje van de rode peper, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in ringen. Meng de bonen, sjalot, ananas, de rest van de olie en rode peper door elkaar.

Verwarm ondertussen de kerriesaus met het water in een steelpan volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de karbonade met de aardappeltjes, salade en kerriesaus.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gegrilde karbonaden met sperziebonen-ananassalade en aardappelpartjes

Zoveel lekkers, voor zo'n klein prijsje? Het kan!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig