Hollandse roerbak met sperziebonen
Alles in de pan en roeren maar: dit roerbakgerecht is geschikt voor drukke doordeweekse avonden.
Aan de slag
Halveer de krieltjes. Kook de halve krieltjes 10 min. en de sperziebonen 5 min. Giet het af. Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de krieltjes in 15 min. goudbruin en gaar.
Snijd de uien in vieren. Voeg na 10 min. wokken van de aardappeltjes de uien en de champignons toe. Roerbak deze 5 min. mee.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Bak de kaasfilets volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de filets in repen. Schep samen met de sperziebonen door het roerbakgerecht. Bereid de champignonsaus met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de saus er apart bij.
Hollandse roerbak met sperziebonen
Alles in de pan en roeren maar: dit roerbakgerecht is geschikt voor drukke doordeweekse avonden.
hoofdgerecht
null personen
535 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de krieltjes. Kook de halve krieltjes 10 min. en de sperziebonen 5 min. Giet het af. Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de krieltjes in 15 min. goudbruin en gaar.
Snijd de uien in vieren. Voeg na 10 min. wokken van de aardappeltjes de uien en de champignons toe. Roerbak deze 5 min. mee.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Bak de kaasfilets volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de filets in repen. Schep samen met de sperziebonen door het roerbakgerecht. Bereid de champignonsaus met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de saus er apart bij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
750 g krieltjes
3 el traditionele olijfolie
500 g koelverse gebroken sperziebonen
3 kleine uien
250 g champignons
2 stuks Valess gevulde filets met kaas
40 g mix voor champignonsaus
250 ml halfvolle melk