Macaroni met sperziebonen
Aan de slag
Snijd de ui in partjes. Kook de macaroni grande met de sperziebonen in ruim kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking van de macaroni.
Snijd de chipolata in stukjes van 2 cm. Verhit in een kleine braadpan koekenpan de olie en bak de stukjes worst goudbruin, voeg de ui toe en roerbak 5 min. Voeg de Sugo Isolana toe en breng de saus aan de kook.
Giet de macaroni met bonen af. Schep ze bij de tomatensaus en breng op smaak met peper en zout. Serveer de macaroni met gemalen oude kaas.
Macaroni met sperziebonen
hoofdgerecht
null personen
635 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de ui in partjes. Kook de macaroni grande met de sperziebonen in ruim kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking van de macaroni.
Snijd de chipolata in stukjes van 2 cm. Verhit in een kleine braadpan koekenpan de olie en bak de stukjes worst goudbruin, voeg de ui toe en roerbak 5 min. Voeg de Sugo Isolana toe en breng de saus aan de kook.
Giet de macaroni met bonen af. Schep ze bij de tomatensaus en breng op smaak met peper en zout. Serveer de macaroni met gemalen oude kaas.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ui
500 g koelverse gebroken sperziebonen
250 g macaroni grande
300 el runderchipolata
3 el traditionele olijfolie
450 ml sugo isolana pastasaus
100 g geraspte oude kaas