Nachoschotel met bonenmix
bewaar
bewaar

Nachoschotel met bonenmix

Oh, wat een feestje is dit gerecht. Mogen we elke dag chips als hoodgerecht?

15 min. bereiden / 10 min. oventijd

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de zoete aardappel en snijd in blokjes van 1 cm (brunoise). Kook 4 min. in water met eventueel zout. Giet af.

Meng de zoete-aardappelblokjes, doperwten, linzen en mais mix en tomaatsalade en verdeel over de ovenschalen. Verdeel de tortillachips erover en bestrooi met de geraspte kaas. Bak de nachoschotels ca. 10 min. in de oven.

Snijd ondertussen de bosui in dunne ringen. Neem de ovenschalen uit de oven. Bestrooi met de bosui en serveer met de zure room.

Brunoise snijden

Instructievideo - 00:38 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Nachoschotel met bonenmix

Oh, wat een feestje is dit gerecht. Mogen we elke dag chips als hoodgerecht?

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig