Nachoschotel met bonenmix
Oh, wat een feestje is dit gerecht. Mogen we elke dag chips als hoodgerecht?
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de zoete aardappel en snijd in blokjes van 1 cm (brunoise). Kook 4 min. in water met eventueel zout. Giet af.
Meng de zoete-aardappelblokjes, doperwten, linzen en mais mix en tomaatsalade en verdeel over de ovenschalen. Verdeel de tortillachips erover en bestrooi met de geraspte kaas. Bak de nachoschotels ca. 10 min. in de oven.
Snijd ondertussen de bosui in dunne ringen. Neem de ovenschalen uit de oven. Bestrooi met de bosui en serveer met de zure room.
Brunoise snijden
Instructievideo - 00:38 min.
Nachoschotel met bonenmix
Oh, wat een feestje is dit gerecht. Mogen we elke dag chips als hoodgerecht?
hoofdgerecht
null personen
775 kcal
15 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de zoete aardappel en snijd in blokjes van 1 cm (brunoise). Kook 4 min. in water met eventueel zout. Giet af.
Meng de zoete-aardappelblokjes, doperwten, linzen en mais mix en tomaatsalade en verdeel over de ovenschalen. Verdeel de tortillachips erover en bestrooi met de geraspte kaas. Bak de nachoschotels ca. 10 min. in de oven.
Snijd ondertussen de bosui in dunne ringen. Neem de ovenschalen uit de oven. Bestrooi met de bosui en serveer met de zure room.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g zoete aardappelen
215 g doperwten, linzen en maismix in zak
150 g bruschetta tomaatsalade
75 g tortillachips naturel
100 g geraspte belegen kaas
1 bosui
60 ml zure room
Dit heb je nodig
langwerpig ovenschaaltje 15 x 20 cm