Nachoschotel met tomatenblokjes en geraspte kaas
Borrelhapje wordt hoofdgerecht. Daar zijn maar een paar kleine aanpassingen voor nodig!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Doe de kidneybonen in een vergiet, spoel af onder koud water en laat uitlekken. Verwijder van de rode paprika de steel en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Meng de bonen, paprika, tomatenblokjes en chili mix in een ovenschaal. Bestrooi met de peper. Verdeel de tortillachips en geraspte kaas erover.
Bak de nachoschotel in 15 min. goudbruin en gaar. Serveer met de crème fraîche.
Nachoschotel met tomatenblokjes en geraspte kaas
Borrelhapje wordt hoofdgerecht. Daar zijn maar een paar kleine aanpassingen voor nodig!
hoofdgerecht
null personen
520 kcal
10 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Doe de kidneybonen in een vergiet, spoel af onder koud water en laat uitlekken. Verwijder van de rode paprika de steel en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Meng de bonen, paprika, tomatenblokjes en chili mix in een ovenschaal. Bestrooi met de peper. Verdeel de tortillachips en geraspte kaas erover.
Bak de nachoschotel in 15 min. goudbruin en gaar. Serveer met de crème fraîche.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
360 g kidneybonen in pot
1 rode paprika
800 g tomatenblokjes in blik
64 g Knorr natuurlijk lekker chili
125 g tortillachips naturel
100 g geraspte belegen kaas
125 ml crème fraîche
Dit heb je nodig
grote ovenschaal (20 x 30 cm)