Indiase curry met kip, bloemkool & rode aardappel
bewaar
bewaar

Indiase curry met kip, bloemkool & rode aardappel

Lekkere variant op de originele curry: met aardappelen!

30 min. bereiden

pittig

10 ingrediënten

Aan de slag

Boen de aardappelen schoon en snijd in gelijke stukken. Kook in water met eventueel zout in ca. 14 min. gaar. Giet af en laat afgedekt staan.

Snijd ondertussen de ui in halve ringen en snijd de knoflook fijn. Halveer de grotere bloemkoolroosjes. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui, knoflook en currypoeder 4 min. op laag vuur.

Snijd de kip in stukken van 2 cm. Voeg de kip, kookroom, bloemkoolroosjes, worteltjes, 150 ml water en eventueel zout toe. Breng aan de kook en laat op laag vuur in ca. 10 min. garen met de deksel op de pan. Verdeel de aardappelen over diepe borden en schep de curry erop.

combinatietipLekker met selderij

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Indiase curry met kip, bloemkool & rode aardappel

Lekkere variant op de originele curry: met aardappelen!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig