Zoete aardappel-ovenschotel
Met dit ene gerecht heb je dankzij de zoete aardappelen en extra groenten gelijk al de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid binnen voor de hele dag!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de olie in een hapjespan en bak het gehakt, de tomatenpuree en oregano 3 min. op laag vuur. Schep regelmatig om. Voeg de gegrilde groente toe en bak 2 min. mee. Verdeel het gehaktmengsel over de ingevette ovenschaal. Roer de puree los en verdeel over het gehakt. Bestrooi de ovenschotel met de kaas en bak ca. 20 min. in de oven.
Zoete aardappel-ovenschotel
Met dit ene gerecht heb je dankzij de zoete aardappelen en extra groenten gelijk al de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid binnen voor de hele dag!
hoofdgerecht
null personen
785 kcal
10 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de olie in een hapjespan en bak het gehakt, de tomatenpuree en oregano 3 min. op laag vuur. Schep regelmatig om. Voeg de gegrilde groente toe en bak 2 min. mee. Verdeel het gehaktmengsel over de ingevette ovenschaal. Roer de puree los en verdeel over het gehakt. Bestrooi de ovenschotel met de kaas en bak ca. 20 min. in de oven.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el traditionele olijfolie
350 g vega fijngehakt
70 g tomatenpuree
2 tl gedroogde oregano
900 g diepvries gegrilde groenten
900 g zoete aardappelpuree
90 g Parmigiano Reggiano-poeder
Dit heb je nodig
lage ovenschaal (20 x 30 cm)