Curry met pompoensaus
Met deze curry heb je al bijna al je groente voor de hele dag binnen. En lekker dat-ie is!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kipreepjes, currypasta en knoflook 3 min. op hoog vuur. Halveer ondertussen de worteltjes in de lengte. Voeg deze met de prei en pompoensoep toe, breng aan de kook en stoof 8 min. op laag vuur met de deksel op de pan. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Roer regelmatig.
Verwarm ondertussen het naanbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven. Schep de curry in diepe borden en serveer met het naanbrood.
Curry met pompoensaus
Met deze curry heb je al bijna al je groente voor de hele dag binnen. En lekker dat-ie is!
hoofdgerecht
null personen
500 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kipreepjes, currypasta en knoflook 3 min. op hoog vuur. Halveer ondertussen de worteltjes in de lengte. Voeg deze met de prei en pompoensoep toe, breng aan de kook en stoof 8 min. op laag vuur met de deksel op de pan. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Roer regelmatig.
Verwarm ondertussen het naanbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven. Schep de curry in diepe borden en serveer met het naanbrood.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 teen knoflook
2 el (arachide)olie
300 g scharrelkipfiletreepjes
3 el Patak's milde currypasta
300 g geschrapte worteltjes
400 g gesneden prei
570 ml AH Biologisch pompoensoep met linzen in zak
2 naanbroden naturel