Snelle broccolischotel met paddenstoelen en gehakt van tartaar
Een warm, winters gerecht dat zó op tafel staat.
Aan de slag
Schil de gember en snijd fijn. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de tartaar met de gember in ca. 6 min. krokant en gaar. Snijd ondertussen de knoflook fijn en de champignons in plakjes. Verhit de rest van de olie in de hapjespan. Voeg de knoflook, champignons en garam masala toe en bak 5 min.
Voeg de broccolirijst toe en roerbak 3 min. mee. Snijd de koriander fijn. Schep het gehakt door de groente en verdeel over diepe borden. Besprenkel met de sesamolie en garneer met de koriander.
Allerhandigst gember schillen met een lepel
Instructievideo - 00:13 min.
Snelle broccolischotel met paddenstoelen en gehakt van tartaar
Een warm, winters gerecht dat zó op tafel staat.
hoofdgerecht
null personen
500 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Schil de gember en snijd fijn. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de tartaar met de gember in ca. 6 min. krokant en gaar. Snijd ondertussen de knoflook fijn en de champignons in plakjes. Verhit de rest van de olie in de hapjespan. Voeg de knoflook, champignons en garam masala toe en bak 5 min.
Voeg de broccolirijst toe en roerbak 3 min. mee. Snijd de koriander fijn. Schep het gehakt door de groente en verdeel over diepe borden. Besprenkel met de sesamolie en garneer met de koriander.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 cm verse gember
1 el (olijf)olie
200 g tartaar
1 teen knoflook
400 g kastanjechampignons
7 g garam masala
400 g broccolirijst
8 g verse koriander
30 ml sesamolie