Snelle tomaten-paprikastoof met tartaar en bloemkoolrijst
bewaar
bewaar

Snelle tomaten-paprikastoof met tartaar en bloemkoolrijst

Haast, maar wil je wel gezond koken? Zet dan deze snelle tomaten-paprikastoof met tartaar en bloemkoolrijst op tafel.

20 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de ui en snijd de tenen knoflook fijn. Verwijder de steelaanzet van de puntpaprika’s, snijd in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in reepjes van ca. een ½ cm.

Verhit ⅔ van de olie in een hapjespan en bak de tartaar in ca. 2 min rul. Voeg de ui en knoflook toe en bak 1 min. mee. Voeg de puntpaprika, tomatenpulp en garam masala toe en stoof met een deksel op de pan ca. 10 min op laag vuur. Roer de zuivelspread erdoor.

Verhit ondertussen een grote koekenpan met de rest van de olie en bak de bloemkoolrijst in ca. 2 min. beetgaar. Hak ondertussen de cashewnoten fijn. Serveer de bloemkoolrijst met de tomatenstoof en garneer met de cashewnoten.

variatietipOok lekker om de cashewnoten ca. 2 min. in een pan zonder boter of olie te roosteren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Snelle tomaten-paprikastoof met tartaar en bloemkoolrijst

Haast, maar wil je wel gezond koken? Zet dan deze snelle tomaten-paprikastoof met tartaar en bloemkoolrijst op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig