Spicy garnalen
De good old garnalencocktail maakt dit jaar plaats voor deze spicy variant.
Aan de slag
Meng de citroenmayonaise met de sriracha. Verhit de arachideolie tot 180°C en frituur de garnalen in delen in 3-4 min. goudbuin. Laat uitlekken op keukenpapier. Serveer in en glaasje met onderin een beetje van de saus.
Spicy garnalen
De good old garnalencocktail maakt dit jaar plaats voor deze spicy variant.
null porties
85 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Meng de citroenmayonaise met de sriracha. Verhit de arachideolie tot 180°C en frituur de garnalen in delen in 3-4 min. goudbuin. Laat uitlekken op keukenpapier. Serveer in en glaasje met onderin een beetje van de saus.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el citroenmayonaise
1 el Sriracha Thaise chilisaus
500 ml arachideolie
10 krokante garnalen
Dit heb je nodig
keukenpapier