Springroll van sla met garnalen
Aan de slag
Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd in reepjes. Snijd de komkommer in dunne plakjes en die in reepjes. Doe de garnalen, de peper, komkommer, taugé en peen in een kom. Voeg de sesamolie en vissaus toe en peper naar smaak.
Haal de grootste slabladeren los van de krop, halveer ze en was en droog ze zorgvuldig. Verwijder de harde nerven. Verdeel het garnalenmengsel over de slabladeren en rol op. Zet vast met een cocktailprikker. Lekker met zoete chilisaus.
Rode peper schoonmaken
Instructievideo - 00:34 min.
Springroll van sla met garnalen
null personen
25 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd in reepjes. Snijd de komkommer in dunne plakjes en die in reepjes. Doe de garnalen, de peper, komkommer, taugé en peen in een kom. Voeg de sesamolie en vissaus toe en peper naar smaak.
Haal de grootste slabladeren los van de krop, halveer ze en was en droog ze zorgvuldig. Verwijder de harde nerven. Verdeel het garnalenmengsel over de slabladeren en rol op. Zet vast met een cocktailprikker. Lekker met zoete chilisaus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 rode peper
½ komkommer
1 bakje Hollandse garnalen
1 bakje taugé
1 zakje peen julienne
3 tl sesamolie
1 el Thaise vissaus
1 kropsla
Dit heb je nodig
cocktailprikkers