Pad thai met Hollandse garnalen
Aan de slag
Bereid de miehoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Pers 1 limoen uit en halveer de andere 2. Verhit de olie in een wok. Roerbak de rode ui, knoflook en garnalen 1 min. Neem uit de wok.
Schenk het ei in de wok, breng op smaak met peper en zout en roer 1 min. Voeg de miehoen toe en schep om. Breng op smaak met het limoensap, de suiker en vissaus. Roerbak nog 2 min. Doe de rode ui, knoflook en garnalen weer in de wok en voeg de bosui en taugé toe. Schep om en serveer met de limoenhelften en chilipeper. Lekker met grofgehakte pinda's en fijngesneden koriander.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Pad thai met Hollandse garnalen
hoofdgerecht
null personen
535 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de miehoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Pers 1 limoen uit en halveer de andere 2. Verhit de olie in een wok. Roerbak de rode ui, knoflook en garnalen 1 min. Neem uit de wok.
Schenk het ei in de wok, breng op smaak met peper en zout en roer 1 min. Voeg de miehoen toe en schep om. Breng op smaak met het limoensap, de suiker en vissaus. Roerbak nog 2 min. Doe de rode ui, knoflook en garnalen weer in de wok en voeg de bosui en taugé toe. Schep om en serveer met de limoenhelften en chilipeper. Lekker met grofgehakte pinda's en fijngesneden koriander.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak miehoen
3 limoenen
4 el zonnebloemolie
3 rode uien
4 tenen knoflook
2 bakjes Hollandse garnalen
3 eieren
1½ el lichtbruine basterdsuiker
5 el Thaise vissaus
1 zakje bosui
2 bakjes taugé
0 chilipeper