Pad thai met Hollandse garnalen
bewaar
bewaar

Pad thai met Hollandse garnalen

25 min. bereiden

12 ingrediënten

Aan de slag

Bereid de miehoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Pers 1 limoen uit en halveer de andere 2. Verhit de olie in een wok. Roerbak de rode ui, knoflook en garnalen 1 min. Neem uit de wok.

Schenk het ei in de wok, breng op smaak met peper en zout en roer 1 min. Voeg de miehoen toe en schep om. Breng op smaak met het limoensap, de suiker en vissaus. Roerbak nog 2 min. Doe de rode ui, knoflook en garnalen weer in de wok en voeg de bosui en taugé toe. Schep om en serveer met de limoenhelften en chilipeper. Lekker met grofgehakte pinda's en fijngesneden koriander.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pad thai met Hollandse garnalen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig