Zalmbonbons met garnalen
bewaar
bewaar

Zalmbonbons met garnalen

Meer dan bon, deze zalmbonbons gevuld met garnalen.

20 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Boen de citroen schoon, rasp de gele schil, halveer de vrucht en pers 1 helft uit. Snijd de andere helft in parten. Snijd de dille fijn.

Schep de Hollandse garnalen om met de citroenmayonaise, 1 tl citroenrasp, een ½ el citroensap en ¾ van de dille (per 6 personen).

Leg een stuk vershoudfolie in kopjes. Verdeel de plakjes zalm over de kopjes. Zorg ervoor dat de onderkant en zij kanten goed bedekt zijn. Verdeel het garnalenmayomengsel erover. Vouw de randen zalm over de vulling zodat alles bedekt is. Vouw de folie erover en draai de bovenkant als een toffee dicht. Zet tot gebruik in de koelkast.

Verwijder de folie van de zalmbonbons en leg in het midden van elk bord een zalmbonbon. Garneer met de rest van het citroenrasp en de rest van de dille en leg op elk bord een partje citroen.

bereidingstipJe kunt dit gerecht een dag van tevoren maken t/m stap 3. Bewaar de zalmbonbons in de vershoudfolie tot het serveren in de koelkast.
achtergrondinfoDit gerechtje is onderdeel van een grande entree, waarbij meerdere hapjes geserveerd worden. Neem eens een kijkje op ah.nl/allerhande/grande-entree.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zalmbonbons met garnalen

Meer dan bon, deze zalmbonbons gevuld met garnalen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig