Gegrilde garnalen met limedip
bewaar
bewaar

Gegrilde garnalen met limedip

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Meng 3 el Griekse yoghurt met de limeschil, mayonaise en zout en peper naar smaak. Bestrooi de dip met paprikapoeder. Dep de garnalen droog met keukenpapier. Bestrijk de garnalen dun met olie en bestrooi met zout en peper naar smaak. Verhit de grillpan en gril de garnalen in ca. 5 min. roze met bruine strepen. Serveer de garnalen met de dip.

algemeenAls u garnalen in de schil grilt, blijven ze veel smakelijker. Wilt u het uw gasten makkelijk maken, laat de garnalen dan na het grillen even afkoelen en pel ze vast voor, op het staartje na.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gegrilde garnalen met limedip

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig