Iberico frenched racks met ananaschutney
Dat is nog eens een stoer stuk vlees... met een zoet randje!
Aan de slag
Snijd de ananasstukjes in kleine blokjes en doe in een steelpan. Voeg de azijn, siroop en sambal toe en breng aan de kook. Laat 25 min. inkoken op middelhoog vuur. Neem de ananaschutney van het vuur en laat minimaal 1 uur afkoelen.
Bestrooi de frenched racks met het zout en de baharat en bestrijk met de olie. Verhit de grillpan en gril het vlees eerst aan beide zijden 2 min. op hoog vuur. Laat daarna nog 6-8 min. rustig doorgaren op laag vuur. Keer af en toe.
Serveer het vlees met de ananaschutney.
Iberico frenched racks met ananaschutney
Dat is nog eens een stoer stuk vlees... met een zoet randje!
hoofdgerecht
null personen
410 kcal
30 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Snijd de ananasstukjes in kleine blokjes en doe in een steelpan. Voeg de azijn, siroop en sambal toe en breng aan de kook. Laat 25 min. inkoken op middelhoog vuur. Neem de ananaschutney van het vuur en laat minimaal 1 uur afkoelen.
Bestrooi de frenched racks met het zout en de baharat en bestrijk met de olie. Verhit de grillpan en gril het vlees eerst aan beide zijden 2 min. op hoog vuur. Laat daarna nog 6-8 min. rustig doorgaren op laag vuur. Keer af en toe.
Serveer het vlees met de ananaschutney.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g verse ananasstukjes
50 ml appelciderazijn
75 ml gembersiroop
1 tl sambal oelek
4 Iberico frenched racks
1 tl zout
3 tl baharat kruidenmix
2 el traditionele olijfolie
Dit heb je nodig
grillpan