Tiramisu met cantuccini en karamelsaus
bewaar
bewaar

Tiramisu met cantuccini en karamelsaus

De amandelkoekjes geven deze versie van tiramisu een lekkere crunchy bite.

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de room en de fudge in een steelpan totdat de fudge is gesmolten. Roer goed door en laat nog 3 min. zachtjes koken. Laat de saus afkoelen.

Houd ondertussen 1 cantuccini per persoon apart voor garnering. Verbrokkel de rest van de cantuccini in grove stukken en verdeel over de glazen. Meng de koffie met de likeur en schenk over de cantuccini.

Verdeel ⅔ van de karamelsaus over de cantuccini. Verdeel vervolgens de Crema per Tiramisù. Steek in elk glas een cantuccini en besprenkel met de rest van de karamelsaus.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tiramisu met cantuccini en karamelsaus

De amandelkoekjes geven deze versie van tiramisu een lekkere crunchy bite.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig