Tiramisu met cantuccini en karamelsaus
De amandelkoekjes geven deze versie van tiramisu een lekkere crunchy bite.
15 min. bereiden
6 ingrediënten
Aan de slag
Verwarm de room en de fudge in een steelpan totdat de fudge is gesmolten. Roer goed door en laat nog 3 min. zachtjes koken. Laat de saus afkoelen.
Houd ondertussen 1 cantuccini per persoon apart voor garnering. Verbrokkel de rest van de cantuccini in grove stukken en verdeel over de glazen. Meng de koffie met de likeur en schenk over de cantuccini.
Verdeel ⅔ van de karamelsaus over de cantuccini. Verdeel vervolgens de Crema per Tiramisù. Steek in elk glas een cantuccini en besprenkel met de rest van de karamelsaus.
Tiramisu met cantuccini en karamelsaus
De amandelkoekjes geven deze versie van tiramisu een lekkere crunchy bite.
nagerecht
null personen
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de room en de fudge in een steelpan totdat de fudge is gesmolten. Roer goed door en laat nog 3 min. zachtjes koken. Laat de saus afkoelen.
Houd ondertussen 1 cantuccini per persoon apart voor garnering. Verbrokkel de rest van de cantuccini in grove stukken en verdeel over de glazen. Meng de koffie met de likeur en schenk over de cantuccini.
Verdeel ⅔ van de karamelsaus over de cantuccini. Verdeel vervolgens de Crema per Tiramisù. Steek in elk glas een cantuccini en besprenkel met de rest van de karamelsaus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
125 ml verse slagroom
50 g karamelfudge
175 g cantuccini
125 ml sterke koffie
2 el Kahlua koffielikeur
300 g Galbani Crema per Tiramisù
Dit heb je nodig
glazen