Snelle hutspot met gebakken kaas
bewaar
bewaar

Snelle hutspot met gebakken kaas

Hutspot én kaas: wil je een avond Hollands koken (zonder vlees), dan is dit gerecht perfect.

18 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Verhit 1 el olie in een hapjespan of wok en bak de hutspotgroente 10 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

Snijd ondertussen de kaas in 8 gelijke plakken. Doe de bloem in een diep bord. Breek de eieren boven een ander diep bord en klop los met een vork. Doe de panko in een derde diep bord. Haal de plakken kaas eerst door de bloem, dan door het ei en tot slot door de panko.

Verhit de rest van de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de kaasplakken 4 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Laat uitlekken op keukenpapier.

Verwarm ondertussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de Amsterdamse ui uitlekken.

Schep de hutspotgroente, puree, Amsterdamse ui en de mosterd door elkaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Leg de gebakken kaasplakken erop en serveer de rest van de mosterd apart erbij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Snelle hutspot met gebakken kaas

Hutspot én kaas: wil je een avond Hollands koken (zonder vlees), dan is dit gerecht perfect.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig