Kabeljauw met boerenkool
bewaar
bewaar

Kabeljauw met boerenkool

De kabeljauw - extra bijzonder door het knapperige kaaskorstje - wordt geserveerd met boerenkool en aardappelpuree.

15 min. bereiden / 10 min. oventijd

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil ervan. Rasp de kaas. Meng het citroenrasp, de kaas en het paneermeel in een kom.

Snijd de kabeljauwfilet in gelijke stukken (1 stuk/persoon). Vet de ovenschaal in en leg de kabeljauw erin, verdeel het parmezaan-paneermeelmengsel erover. Druk goed aan en bak ca. 10 min. in de oven.

Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de boerenkool en mosterd 5 min. Voeg het water toe en stoof met de deksel op de pan nog 5 min. Schep regelmatig om.

Bereid ondertussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de kabeljauwfilet met de boerenkool en aardappelpuree.

Citrus snijden

Instructievideo - 01:15 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kabeljauw met boerenkool

De kabeljauw - extra bijzonder door het knapperige kaaskorstje - wordt geserveerd met boerenkool en aardappelpuree.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig