Ongestampte hutspot met gehaktballen
bewaar
bewaar

Ongestampte hutspot met gehaktballen

De hutspot gaat niet in de stamp, maar in de wok.

30 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de korstjes van de sneetjes brood en week het brood in de melk. Knijp goed uit en meng met het gehakt, ei en de mosterd. Voeg peper en eventueel zout toe. Vorm met vochtige handen ballen van het gehakt.

Verhit de helft van de olie in een braadpan en bak de gehaktballen rondom bruin. Zet het vuur laag en braad ze in ca. 20 min. goudbruin en gaar. Kook ondertussen de krieltjes in een laag water in 15 min. gaar.

Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de hutspotgroenten in 5 min. beetgaar. Breng op smaak met de garam masala en eventueel zout. Serveer de krieltjes met de gewokte hutspotgroente en de gehaktballen ernaast.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ongestampte hutspot met gehaktballen

De hutspot gaat niet in de stamp, maar in de wok.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig