Regenboogpannenkoeken
bewaar
bewaar

Regenboogpannenkoeken

Wortelsap, bietensap en spinazie-komkommersap maken van de pannenkoekmaaltijd een verantwoord eetfeestje.

30 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Meng het boekweitmeel met de melk, eieren, olijfolie en het zout en verdeel over 3 kommen. Voeg aan elke kom één soort groentesap toe.

Verhit 1⁄2 el kokosolie in een koekenpan en bak op laag vuur een pannenkoek. Laat ze niet te bruin worden, anders zie je de regenboogkleuren niet meer. Herhaal tot je in totaal 12 pannenkoeken hebt. Houd ze eventueel warm in de oven (100 °C).

Besprenkel de pannenkoeken met honing of ahornsiroop en garneer met de vruchten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Regenboogpannenkoeken

Wortelsap, bietensap en spinazie-komkommersap maken van de pannenkoekmaaltijd een verantwoord eetfeestje.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig