Avocadopannenkoekjes
Door avocado toe te voegen aan het beslag worden de pannenkoeken extra romig.
Aan de slag
Rasp de gele schil van de citroen. Doe de avocadostukjes, 1 tl citroenrasp, het gemberpoeder, zout en de eieren in een hoge kom. Pureer met de staafmixer tot een glad mengsel.
Verhit de helft van de olie in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak 4 pannenkoekjes van ca. 8 cm doorsnee. Leg op een bord en dek af met aluminiumfolie. Herhaal met de rest van de olie en de rest van het beslag. Hak de noten grof. Bestrooi de pannenkoekjes met de noten en besprenkel met de ahornsiroop.
Avocadopannenkoekjes
Instructievideo - 00:26 min.
Avocadopannenkoekjes
Door avocado toe te voegen aan het beslag worden de pannenkoeken extra romig.
null porties
150 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rasp de gele schil van de citroen. Doe de avocadostukjes, 1 tl citroenrasp, het gemberpoeder, zout en de eieren in een hoge kom. Pureer met de staafmixer tot een glad mengsel.
Verhit de helft van de olie in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak 4 pannenkoekjes van ca. 8 cm doorsnee. Leg op een bord en dek af met aluminiumfolie. Herhaal met de rest van de olie en de rest van het beslag. Hak de noten grof. Bestrooi de pannenkoekjes met de noten en besprenkel met de ahornsiroop.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 citroen
250 g diepvries zachte avocadostukjes
1 tl gemberpoeder
¼ tl zout
4 middelgrote eieren
2 el kokosolie
25 g ongebrande hazelnoten
2 el ahornsiroop
Dit heb je nodig
staafmixer