Piadina met paddenstoelen, truffeltapenade en spinazie
bewaar
bewaar

Piadina met paddenstoelen, truffeltapenade en spinazie

Je kunt het populaire Italiaanse platbrood ook als hoofdgerecht eten, een echte feestmaaltijd.

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de paddenstoelen grof. Verhit de olie in een hapjespan en bak de paddenstoelen 8 min. op middelhoog vuur goudbruin. Voeg de laatste minuut de tapenade toe en schep om. Breng op smaak met peper en eventueel zout en schep op een bord. Laat de spinazie in delen slinken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten in 3 min. op middelhoog vuur goudbruin. Laat afkoelen. Scheur ondertussen de buffelmozzarella in grove stukken.

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en verwarm de piadine in delen 2 min. Keer halverwege. Leg elke piadina op een bord, verdeel er achtereenvolgens de spinazie, paddenstoelen, mozzarella en pijnboompitten over en serveer (als pizza).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Piadina met paddenstoelen, truffeltapenade en spinazie

Je kunt het populaire Italiaanse platbrood ook als hoofdgerecht eten, een echte feestmaaltijd.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig