Mezzelune met paddenstoelenroomsaus en spinazie
Diner voor twee? Dat vraagt om pasta gevúld met truffel en met een saus van truffel.
Aan de slag
Veeg de paddenstoelen schoon met keukenpapier en snijd ze in plakjes. Verhit de olie in een wok en bak de paddenstoelen 3 min. op middelhoog vuur. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Voeg de spinazie toe aan de paddenstoelen en roerbak 2 min. Voeg de truffeltapenade en de slagroom toe. Laat even inkoken op hoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Rasp de kaas. Meng de pasta voorzichtig met de paddenstoelensaus. Bestrooi met de kaas.
Mezzelune met paddenstoelenroomsaus en spinazie
Diner voor twee? Dat vraagt om pasta gevúld met truffel en met een saus van truffel.
hoofdgerecht
null personen
695 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Veeg de paddenstoelen schoon met keukenpapier en snijd ze in plakjes. Verhit de olie in een wok en bak de paddenstoelen 3 min. op middelhoog vuur. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Voeg de spinazie toe aan de paddenstoelen en roerbak 2 min. Voeg de truffeltapenade en de slagroom toe. Laat even inkoken op hoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Rasp de kaas. Meng de pasta voorzichtig met de paddenstoelensaus. Bestrooi met de kaas.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g paddenstoelen voor pasta
1 el traditionele olijfolie
250 g koelverse mezzelune met ricotta, eekhoorntjesbrood en truffel
200 g verse spinazie
1 el truffel-paddenstoelentapenade
125 ml slagroom
25 g Pecorino Romano