Mezzelune met groene asperges
Supersnelle pasta met asperges. Groot voordeel: je hoeft deze groene variant niet te schillen.
Aan de slag
Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges en snijd de asperges in stukjes van 2 cm. Kook met de doperwten 3 min. Giet af en laat uitlekken.
Snijd de knoflook in plakjes en snipper de ui. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook en ui 2 min. Voeg de groenten toe en bak op laag vuur 4 min.
Bereid ondertussen de mezzelune volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp de kaas.
Boen de citroen schoon. Rasp de gele schil van de citroen boven de groenten en meng de boter erdoor. Voeg de pasta toe en bestrooi met de kaas.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Mezzelune met groene asperges
Supersnelle pasta met asperges. Groot voordeel: je hoeft deze groene variant niet te schillen.
hoofdgerecht
null personen
630 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges en snijd de asperges in stukjes van 2 cm. Kook met de doperwten 3 min. Giet af en laat uitlekken.
Snijd de knoflook in plakjes en snipper de ui. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook en ui 2 min. Voeg de groenten toe en bak op laag vuur 4 min.
Bereid ondertussen de mezzelune volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp de kaas.
Boen de citroen schoon. Rasp de gele schil van de citroen boven de groenten en meng de boter erdoor. Voeg de pasta toe en bestrooi met de kaas.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
700 g verse groene asperges
200 g verse doperwten
2 tenen knoflook
1 ui
3 el traditionele olijfolie
500 g koelverse mezzelune ricotta spinazie
100 g Pecorino Romano
1 citroen
40 g ongezouten roomboter