Mezzelune pesto met spruitjes en bimi
bewaar
bewaar

Mezzelune pesto met spruitjes en bimi

Lekkers van het seizoen in een supersnelle pasta.

13 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Halveer de spruiten en kook ze in water met eventueel zout in 6 min. beetgaar. Voeg de laatste 3 min. van de kooktijd de bimi toe.

Giet af en meng met de olijven, chilivlokken en 2 el olie uit het potje van de olijven (per 4 personen). Verkruimel de witte kaas erover.

Kook ondertussen de mezzelune volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, meng de pesto erdoor en serveer direct met de salade.

variatietipIn plaats van mezzelune ricotta/spinazie kun je ook verse ravioli gebruiken.
variatietipVervang de verse pesto door 4 el pesto rosso gemengd met 2 el extra vierge olijfolie

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mezzelune pesto met spruitjes en bimi

Lekkers van het seizoen in een supersnelle pasta.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig