Mezzelune met gedroogde tomaat & zalm
Supersnelle verse pasta met pesto, courgette en zalm.
Aan de slag
Schaaf de courgettes in plakjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de courgette en pesto 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de kookroom en tomaten toe en laat 3 min. zachtjes koken. Roer af en toe.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Schep de zalm voorzichtig door de courgette-tomatensaus en laat in 3 min. gaar worden. Serveer de pasta met de saus.
Mezzelune met gedroogde tomaat & zalm
Supersnelle verse pasta met pesto, courgette en zalm.
hoofdgerecht
null personen
575 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Schaaf de courgettes in plakjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de courgette en pesto 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de kookroom en tomaten toe en laat 3 min. zachtjes koken. Roer af en toe.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Schep de zalm voorzichtig door de courgette-tomatensaus en laat in 3 min. gaar worden. Serveer de pasta met de saus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 courgettes
1 el traditionele olijfolie
2 el pesto arrabbiata
200 ml kookroom
½ potje semi-zongedroogde tomaten
250 g koelverse mezzelune ricotta spinazie
250 g wokzalmreepjes peper & zout