Gebakken cordon bleu met puree en lauwwarme bloemkoolsalade
bewaar
bewaar

Gebakken cordon bleu met puree en lauwwarme bloemkoolsalade

Oer-Hollands trio van aardappel-groente-vlees, maar wel met een vleugje Italië.

20 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Kook de aardappelen in water met een beetje zout in ca. 20 min. gaar. Giet af en stamp met de melk, boter en mosterd tot puree. Breng op smaak met zout.

Verhit ondertussen 1 el olie in een koekenpan en bak de cordon bleus op laag vuur in ca. 10 min. goudbruin en gaar. Keer regelmatig.

Snijd ondertussen de bloemkool in kleine roosjes en kook 5 min. in water met zout beetgaar. Giet af en laat goed uitlekken. Laat de kappertjes uitlekken en vang 2 el vocht op. Meng het vocht met de rest van de olie en pesto tot een dressing.

Schep de bloemkool om met de rucola en kappertjes en besprenkel met de dressing. Serveer met de puree en een cordon bleu.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gebakken cordon bleu met puree en lauwwarme bloemkoolsalade

Oer-Hollands trio van aardappel-groente-vlees, maar wel met een vleugje Italië.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig