Zomerstamppot met snijbonen en kipspareribs
Stamppot alleen geschikt voor de winter? Welnee, deze luchtige variant kan altijd op het menu.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de kipspareribs in een ovenschaal. Laat in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar worden. Schil intussen de aardappelen, snijd in stukjes en kook in ca. 15 min. gaar. Giet af en stamp fijn.
Kook de snijbonen in ruim kokend water in 5 min. gaar. Klop de boter, melk mosterd en snijbonen door de stamppot en breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de stamppot op de borden, serveer de spareribs erbij.
Zomerstamppot met snijbonen en kipspareribs
Stamppot alleen geschikt voor de winter? Welnee, deze luchtige variant kan altijd op het menu.
hoofdgerecht
null personen
523 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de kipspareribs in een ovenschaal. Laat in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar worden. Schil intussen de aardappelen, snijd in stukjes en kook in ca. 15 min. gaar. Giet af en stamp fijn.
Kook de snijbonen in ruim kokend water in 5 min. gaar. Klop de boter, melk mosterd en snijbonen door de stamppot en breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de stamppot op de borden, serveer de spareribs erbij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
350 g kipspareribs
1½ kg kruimige aardappel
250 g verse gesneden snijbonen
3 el ongezouten roomboter
100 ml halfvolle melk
1 el Franse mosterd