Pepperonibagel
Pittige Italiaanse pepperoni, romige ricotta en kruidige rucola. En dat allemaal op een knapperig afgebakken bagel. Goedemorgen!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 °C. Kook de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud water, pel ze en snijd fijn. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak de pepperoni (of chorizo, zonder vel en in plakjes) in 6 min. krokant. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
Verwarm ondertussen de bagels volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven en snijd overlangs doormidden. Besmeer de helft van de bagelhelften met de ricotta. Verdeel de rucola, pepperoni en het eikruim erover en serveer met de andere bagelhelften erbij.
Pepperonibagel
Pittige Italiaanse pepperoni, romige ricotta en kruidige rucola. En dat allemaal op een knapperig afgebakken bagel. Goedemorgen!
null personen
450 kcal
15 min. bereiden
3 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 °C. Kook de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud water, pel ze en snijd fijn. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak de pepperoni (of chorizo, zonder vel en in plakjes) in 6 min. krokant. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
Verwarm ondertussen de bagels volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven en snijd overlangs doormidden. Besmeer de helft van de bagelhelften met de ricotta. Verdeel de rucola, pepperoni en het eikruim erover en serveer met de andere bagelhelften erbij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 middelgrote eieren
100 g pepperoni
4 afbakbagels
100 g ricotta
40 g rucola