Scharrelbraadworst met boerenkool, ui en rauwkost uit de wok
bewaar
bewaar

Scharrelbraadworst met boerenkool, ui en rauwkost uit de wok

Krachtig comfortfood voor op koude dagen.

25 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak de braadworsten op middelhoog vuur in 20 min. goudbruin en gaar. Keer regelmatig.

Laat ondertussen de witte bonen uitlekken. Was de paprika's, halveer ze en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in reepjes. Maak de knoflook schoon en snijd fijn.

Verhit het water op laag vuur in een steelpan. Voeg de rozemarijn en de helft van de knoflook toe en laat 1 min. zachtjes pruttelen. Voeg de witte bonen toe en schep om. Laat nog 5 min. op laag vuur zachtjes stoven. Voeg 1 el olie toe en pureer met de staafmixer tot een smeuïge puree. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en roerbak de paprika, boerenkool en de rest van de knoflook 10 min. Voeg de rauwkost toe en roerbak 1 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Serveer de witte-bonenpuree met de groenteroerbak en braadworsten.

algemeenDit recept is speciaal ontwikkeld voor de Allerhande Box. De ingrediënten op ah.nl/allerhande worden aangepast naar het winkelassortiment en daarom kan deze receptuur afwijken van de orginele receptkaart uit de Allerhande Box.
bereidingstipEten er kinderen mee? Maak voor hen van de witte-bonenpuree en de groenteroerbak een stamppot. Serveer de braadworst er los bij.
algemeenLekkere wijn bij dit gerecht: Altos del Cuco Monastrell Bio.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Scharrelbraadworst met boerenkool, ui en rauwkost uit de wok

Krachtig comfortfood voor op koude dagen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig