Wortelpasta carbonara met tuinerwten
Tagliatelle die grotendeels gemaakt is van groente. Met nog wat ingrediënten erbij eet je zo wel héél snel gezond.
Aan de slag
Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag zonder olie of boter en bak de spekreepjes 6 min. op middelhoog vuur. Plet de knoflook met een mes en voeg toe. Rasp ondertussen de Parmezaanse kaas en halveer de olijven. Verwijder de knoflook en doe de spekjes en het bakvet in een kom. Meng de kaas en eieren erdoor en breng op smaak met peper.
Kook ondertussen de tuinerwten 3 min. Voeg de laatste minuut de groentepasta toe. Giet af. Schep de pasta, tuinerwten en olijven door het eimengsel. Serveer direct. Lekker!
Wortelpasta carbonara met tuinerwten
Instructievideo - 01:24 min.
Wortelpasta carbonara met tuinerwten
Tagliatelle die grotendeels gemaakt is van groente. Met nog wat ingrediënten erbij eet je zo wel héél snel gezond.
hoofdgerecht
null personen
795 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag zonder olie of boter en bak de spekreepjes 6 min. op middelhoog vuur. Plet de knoflook met een mes en voeg toe. Rasp ondertussen de Parmezaanse kaas en halveer de olijven. Verwijder de knoflook en doe de spekjes en het bakvet in een kom. Meng de kaas en eieren erdoor en breng op smaak met peper.
Kook ondertussen de tuinerwten 3 min. Voeg de laatste minuut de groentepasta toe. Giet af. Schep de pasta, tuinerwten en olijven door het eimengsel. Serveer direct. Lekker!
algemeen:
algemeen:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g magere gerookte spekreepjes
1 teen knoflook
100 g Parmigiano Reggiano
100 g Kalamata-olijven zonder pit
4 middelgrote eieren
450 g diepvries tuinerwten
500 g verse groentepasta met wortelen