Wortelpasta met roomkaas en groenteballen
Scoren bij de kinderen!
Aan de slag
Breng een grote pan met ruim water aan de kook. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de groenteballetjes in 10 min. goudbruin. Keer regelmatig.
Doe ondertussen de paprika en zuivelspread in de beker van de staafmixer en pureer tot een gladde saus. Giet de saus in een steelpan en verwarm 5 min. op laag vuur.
Doe de bevroren erwten in de pan met kokend water. Voeg de groentepasta toe als het water opnieuw kookt en kook in 3 min. beetgaar.
Giet de pasta met erwten af en doe in een schaal. Schep de saus erdoor. Verdeel de balletjes erover en besprenkel met de pesto.
Wortelpasta met roomkaas en groenteballen
Scoren bij de kinderen!
hoofdgerecht
null personen
790 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Breng een grote pan met ruim water aan de kook. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de groenteballetjes in 10 min. goudbruin. Keer regelmatig.
Doe ondertussen de paprika en zuivelspread in de beker van de staafmixer en pureer tot een gladde saus. Giet de saus in een steelpan en verwarm 5 min. op laag vuur.
Doe de bevroren erwten in de pan met kokend water. Voeg de groentepasta toe als het water opnieuw kookt en kook in 3 min. beetgaar.
Giet de pasta met erwten af en doe in een schaal. Schep de saus erdoor. Verdeel de balletjes erover en besprenkel met de pesto.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 el arachideolie
190 g vegetarische groenteballetjes
295 g gegrilde paprika's in pot
200 g zuivelspread light bieslook
450 g diepvries tuinerwten
500 g verse groentepasta met wortelen
90 g koelverse pestospread
Dit heb je nodig
staafmixer