Spaghetti carbonara met andijvie
Een echte klassieker met een verrassende twist. Moet je proberen!
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de champignons in plakjes. Rasp de Parmezaanse kaas. Voeg de champignons en de andijvie in delen toe en bak nog 5 min. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper. Verwarm een hapjespan zonder olie of boter en bak de spekreepjes 3 min. op middelhoog vuur.
Doe ondertussen de eieren in een kom en klop met de kaas los tot saus. Giet de spaghetti af en doe terug in de pan. Voeg al roerend de saus toe. Blijf roeren tot de saus iets is ingedikt. Schep het andijviemengsel erdoor. Verdeel de spaghetti over de de borden.
Spaghetti carbonara met andijvie
Een echte klassieker met een verrassende twist. Moet je proberen!
hoofdgerecht
null personen
625 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de champignons in plakjes. Rasp de Parmezaanse kaas. Voeg de champignons en de andijvie in delen toe en bak nog 5 min. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper. Verwarm een hapjespan zonder olie of boter en bak de spekreepjes 3 min. op middelhoog vuur.
Doe ondertussen de eieren in een kom en klop met de kaas los tot saus. Giet de spaghetti af en doe terug in de pan. Voeg al roerend de saus toe. Blijf roeren tot de saus iets is ingedikt. Schep het andijviemengsel erdoor. Verdeel de spaghetti over de de borden.
algemeen:
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g volkorenspaghetti
250 g kastanjechampignons
100 g Parmigiano Reggiano
200 g gerookte spekreepjes
500 g gesneden andijvie
3 middelgrote eieren
Dit heb je nodig
hapjespan