Quinotto met garnalen, spinazie en knolselderij
bewaar
bewaar

Quinotto met garnalen, spinazie en knolselderij

Een lichte en glutenvrije variant op risotto, met quinoa. Deze powerfood is een bron voor eiwit en mineralen.

25 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Kook de quinoa in de visfond in 8 min. gaar. Laat 5 min. staan met de deksel op de pan. Schil ondertussen de knolselderij en snijd in gelijke stukjes. Kook de knolselderij 8 min. in de melk.

Verhit de olie in een hapjespan. Bak de garnalen 3 min. Schep regelmatig om. Neem uit de pan en houd warm onder een bord. Verhit de olie in de pan. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Laat uitlekken in een vergiet.

Neem de pan met knolselderij van het vuur en pureer de knolselderij en melk met een staafmixer tot een gladde puree. Breng op smaak met peper en zout. Meng de salie door de hüttenkäse. Roer de knolselderijpuree, spinazie en garnalen door de quinoa en verdeel de hüttenkäse erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Quinotto met garnalen, spinazie en knolselderij

Een lichte en glutenvrije variant op risotto, met quinoa. Deze powerfood is een bron voor eiwit en mineralen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig