American burger met coleslaw
Drukke dag gehad? Dit gerecht staat in een kwartiertje op tafel.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de broodjes in het midden van de oven in ca. 8 min. goudbruin. Verhit ondertussen de boter in een koekenpan en bak de hamburgers in 8 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege. Breng op smaak met peper en zout.
Was ondertussen de tomaten, snijd er 2 in kleine blokjes en 1 in plakjes. Snipper de ui. Meng voor de koolsalade de spitskool, peen julienne, tomatenblokjes, ui en dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de broodjes overlangs doormidden. Beleg elk broodje met 1 hamburger, 1 plakje tomaat en 1 el ketchup. Schep er wat van de koolsla op en serveer de rest van de salade en de groentecrisps erbij.
American burger met coleslaw
Drukke dag gehad? Dit gerecht staat in een kwartiertje op tafel.
hoofdgerecht
null personen
965 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de broodjes in het midden van de oven in ca. 8 min. goudbruin. Verhit ondertussen de boter in een koekenpan en bak de hamburgers in 8 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege. Breng op smaak met peper en zout.
Was ondertussen de tomaten, snijd er 2 in kleine blokjes en 1 in plakjes. Snipper de ui. Meng voor de koolsalade de spitskool, peen julienne, tomatenblokjes, ui en dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de broodjes overlangs doormidden. Beleg elk broodje met 1 hamburger, 1 plakje tomaat en 1 el ketchup. Schep er wat van de koolsla op en serveer de rest van de salade en de groentecrisps erbij.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 kampioentjes
50 g ongezouten roomboter
4 hamburgers
3 trostomaten
1 rode ui
300 g gesneden spitskool
150 g peen julienne
4 el Calvé Yoghurt Slasaus
4 el ketchup
100 g groentechips