Fish & chips met spitskoolsla
bewaar
bewaar

Fish & chips met spitskoolsla

De Hollandse variant van de Britse fish & chips: lekkerbekjes met gebakken aardappel.

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verhit ¾ van de olie in een koekenpan en bak de aardappelpartjes in 12 min. goudbruin en gaar. Verhit ondertussen de rest van de olie in een andere koekenpan en bak de lekkerbekjes op laag vuur 4 min. Keer halverwege.

Rasp ondertussen de appel met schil en snijd de peterselie fijn. Meng met de kool, peen en slasaus in een schaal. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer met de vis en aardappelen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Fish & chips met spitskoolsla

De Hollandse variant van de Britse fish & chips: lekkerbekjes met gebakken aardappel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig