Gegrilde biefstuk met frisse lentesalade
bewaar
bewaar

Gegrilde biefstuk met frisse lentesalade

Een salade met veel smaken: zoetzuur, pittig, een bittertje... lekker!

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Gebruik (bij 4 personen) 2 koekenpannen en verhit in elke koekenpan 2 el olie. Bak de aardappeltjes op middelhoog vuur in 25 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig om. Breng eventueel op smaak met zout.

Laat ondertussen de zilveruitjes uitlekken. Snijd de ongeschilde appels in kwarten, verwijder de klokhuizen en snijd het vruchtvlees in dunne partjes. Snijd de radijs in partjes. Meng de zilveruitjes, appel, radijs, andijvie en slasaus door elkaar.

Bestrijk de biefstuk dun met de rest van de olie en bestrooi met peper en eventueel zout. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de biefstuk in 6 min. rosé. Keer halverwege. Leg de biefstuk op een bord, dek af met aluminiumfolie en laat 5 min. rusten. Serveer de biefstuk met de salade en aardappeltjes.

algemeenDit is een Allerhande Box-gerecht.
algemeenHeb je geen grillpan? Bak de biefstuk dan in een koekenpan. Je krijgt dan alleen geen mooie grillstrepen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gegrilde biefstuk met frisse lentesalade

Een salade met veel smaken: zoetzuur, pittig, een bittertje... lekker!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig