Waldorfsalade met kip en aardappeltjes
bewaar
bewaar

Waldorfsalade met kip en aardappeltjes

Een echte klassieker, deze salade. Aardappeltjes erbij... Genieten!

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de boter of margarine in 2 koekenpannen en bak de aardappelschijfjes op middelhoog vuur 12 min. Schep regelmatig om. Voeg na 7 min. de Provençaalse kruiden toe. Snijd ondertussen de stengels bleekselderij in boogjes van een ½ cm en doe in een schaal. Halveer de druiven en voeg toe.

Boen de appel schoon en snijd hem in kwarten. Verwijder het klokhuis. Snijd de kwarten in dunne partjes en doe ook in de schaal. Snijd de kip in dunne plakjes en voeg toe. Hak de walnoten grof. Schep de bleekselderij, druiven, appel en kip om met de slasaus en bestrooi met de walnoten. Serveer met de gebakken aardappelschijfjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Waldorfsalade met kip en aardappeltjes

Een echte klassieker, deze salade. Aardappeltjes erbij... Genieten!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig