Tosties met roze zalm & coleslaw
Geef je tosti eens een andere twist: eet 'm met zalm!
Aan de slag
Laat de zalm en mais uitlekken. Meng de zalm met de helft van de mais, de kaas en peper naar smaak. Snijd 8 sneetjes van het brood. Verdeel het zalmmengsel over 4 sneetjes en leg de rest van de sneetjes brood erop. Verhit 2 grote koekenpannen zonder olie of boter en bak in elke pan 2 tosties 12 min. op laag vuur. Keer halverwege.
Snijd ondertussen de bieslook fijn. Meng ¾ ervan met de rodekool, peen, rozijnen, rest van de mais en de sladressing. Serveer de tosties met de coleslaw en garneer met de rest van de bieslook.
Tosties met roze zalm & coleslaw
Geef je tosti eens een andere twist: eet 'm met zalm!
hoofdgerecht
null personen
680 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Laat de zalm en mais uitlekken. Meng de zalm met de helft van de mais, de kaas en peper naar smaak. Snijd 8 sneetjes van het brood. Verdeel het zalmmengsel over 4 sneetjes en leg de rest van de sneetjes brood erop. Verhit 2 grote koekenpannen zonder olie of boter en bak in elke pan 2 tosties 12 min. op laag vuur. Keer halverwege.
Snijd ondertussen de bieslook fijn. Meng ¾ ervan met de rodekool, peen, rozijnen, rest van de mais en de sladressing. Serveer de tosties met de coleslaw en garneer met de rest van de bieslook.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
213 g roze zalm in blik
340 g mais in blik
100 g geraspte kaas
1 meerzadenbrood
25 g verse bieslook
300 g gesneden rodekool
150 g peen julienne
75 g rozijnen
150 ml Calvé Yoghurt Slasaus