Classic American cheeseburger
Ga je voor gesmolten cheddar of beleg je 'm met spek en ei?
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Gril de burgers in 5 min. gaar. Keer regelmatig. Snijd de kaas in plakjes en verdeel de laatste minuut over de burgers, zodat de kaas kan smelten. Keer de burgers daarna niet meer.
Snijd de tomaten in plakjes en de ui in dunne ringen. Halveer de bollen overlangs en beleg de onderste helften met een blaadje sla. Leg op elk 2 plakjes tomaat, 2 plakjes augurk, wat uienringen en een burger met de gesmolten kaas. Verdeel de ketchup erover en dek af met de bovenste helften van de broodjes. Maak een salade van de rest van de sla, tomaat, augurk en ui en serveer bij de burgers.
Hamburgers grillen op de barbecue
Instructievideo - 00:30 min.
Classic American cheeseburger
Ga je voor gesmolten cheddar of beleg je 'm met spek en ei?
hoofdgerecht
null personen
470 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Gril de burgers in 5 min. gaar. Keer regelmatig. Snijd de kaas in plakjes en verdeel de laatste minuut over de burgers, zodat de kaas kan smelten. Keer de burgers daarna niet meer.
Snijd de tomaten in plakjes en de ui in dunne ringen. Halveer de bollen overlangs en beleg de onderste helften met een blaadje sla. Leg op elk 2 plakjes tomaat, 2 plakjes augurk, wat uienringen en een burger met de gesmolten kaas. Verdeel de ketchup erover en dek af met de bovenste helften van de broodjes. Maak een salade van de rest van de sla, tomaat, augurk en ui en serveer bij de burgers.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 grillburgers
50 g Cheddar Tophat 48+
5 trostomaten
1 rode ui
4 witte bollen met sesam
240 g augurkenplakjes
2 el ketchup
Dit heb je nodig
barbecue