Classic American cheeseburger
bewaar
bewaar

Classic American cheeseburger

Ga je voor gesmolten cheddar of beleg je 'm met spek en ei?

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Steek de barbecue aan. Gril de burgers in 5 min. gaar. Keer regelmatig. Snijd de kaas in plakjes en verdeel de laatste minuut over de burgers, zodat de kaas kan smelten. Keer de burgers daarna niet meer.

Snijd de tomaten in plakjes en de ui in dunne ringen. Halveer de bollen overlangs en beleg de onderste helften met een blaadje sla. Leg op elk 2 plakjes tomaat, 2 plakjes augurk, wat uienringen en een burger met de gesmolten kaas. Verdeel de ketchup erover en dek af met de bovenste helften van de broodjes. Maak een salade van de rest van de sla, tomaat, augurk en ui en serveer bij de burgers.

algemeenVariatie 1: Met tzatziki. Verdeel in plaats van de cheddar, tomaat, augurk en ui enkele plakjes komkommer en 1 el tzatziki (potje 190 g) over de burger.
algemeenVariatie 2: Met spek en ei. Leg in plaats van de cheddar, tomaat, augurk en ui 1 gebakken ei en enkele reepjes uitgebakken ontbijtspek op de burger.

Hamburgers grillen op de barbecue

Instructievideo - 00:30 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Classic American cheeseburger

Ga je voor gesmolten cheddar of beleg je 'm met spek en ei?

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig