Rijstsalade met kaassnippers
bewaar
bewaar

Rijstsalade met kaassnippers

Met knapperige groenten en een eitje erdoor tover je koude rijst zo om tot een salade.

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen.

Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water en snijd in parten.

Laat de artisjokharten uitlekken en vang het vocht op. Snijd de harten in parten.

Pureer met de staafmixer de mayonaise, kappertjes en de helft van de kaas met 3 el van het opgevangen artisjokkenvocht tot een dressing Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Meng de dressing en 2/3 van de paprikamix door de rijst. Verdeel de rest van de paprikamix, eiparten, artisjok en amandelen erover. Bestrooi met de rest van de kaas.

combinatietipLekker met 20 g fijngesneden peterselie.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rijstsalade met kaassnippers

Met knapperige groenten en een eitje erdoor tover je koude rijst zo om tot een salade.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig