Frisse andijviesalade met venkel & radijs
Fris en pittig samen in één salade.
Aan de slag
Kook de eieren in 7 min. bijna hard. Snijd ondertussen de artisjokharten in parten en de radijsjes in kwarten. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd ze in parten.
Klop de olie, mayonaise, mosterd en de helft van de dragon in een ruime schaal tot dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Voeg de artisjokharten, radijsjes en andijvie toe en meng het geheel door elkaar. Verdeel het ei over de salade en bestrooi met de rest van de dragon en de kappertjes.
Ei koken
Instructievideo - 01:51 min.
Frisse andijviesalade met venkel & radijs
Fris en pittig samen in één salade.
bijgerecht
null personen
255 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in 7 min. bijna hard. Snijd ondertussen de artisjokharten in parten en de radijsjes in kwarten. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd ze in parten.
Klop de olie, mayonaise, mosterd en de helft van de dragon in een ruime schaal tot dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Voeg de artisjokharten, radijsjes en andijvie toe en meng het geheel door elkaar. Verdeel het ei over de salade en bestrooi met de rest van de dragon en de kappertjes.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 grote eieren
400 g artisjokharten in blik
200 g radijsjes
3 el zonnebloemolie
2 el mayonaise
1 tl Franse mosterd
2 el gedroogde dragon
250 g fijngesneden andijvie
2 el kappertjes