Tacocones met pittige zalm en jalapeño-crème
Tacocones met pittige zalm en jalapeño-crème
Aan de slag
Bereid de tacocones volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Rasp ondertussen de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit.
Verwijder de steelaanzet van de jalapeñopeper. Halveer in de lengte en verwijder met een scherp mes de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees fijn.
Snijd ¾ van de koriander fijn en meng met de crème fraîche, gemalen koriander, jalapeñopeper, het limoenrasp en 1 el -sap.
Snijd de komkommer in dunne plakjes en haal de blaadjes van het kropje sla los. Verdeel de zalm in vlokken en bestrooi met 2 tl chili seasoning mix.
Leg in elke taco een blaadje sla en schep er ½ el pittige crème fraîche in. Verdeel er de komkommer, zalm en rest van de crème fraîche over.
Garneer met de rest van de koriander en bestrooi met de rest van de chili seasoning mix.
Tacocones met pittige zalm en jalapeño-crème
Tacocones met pittige zalm en jalapeño-crème
hoofdgerecht
null personen
390 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de tacocones volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Rasp ondertussen de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit.
Verwijder de steelaanzet van de jalapeñopeper. Halveer in de lengte en verwijder met een scherp mes de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees fijn.
Snijd ¾ van de koriander fijn en meng met de crème fraîche, gemalen koriander, jalapeñopeper, het limoenrasp en 1 el -sap.
Snijd de komkommer in dunne plakjes en haal de blaadjes van het kropje sla los. Verdeel de zalm in vlokken en bestrooi met 2 tl chili seasoning mix.
Leg in elke taco een blaadje sla en schep er ½ el pittige crème fraîche in. Verdeel er de komkommer, zalm en rest van de crème fraîche over.
Garneer met de rest van de koriander en bestrooi met de rest van de chili seasoning mix.
variatietip:
variatietip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
12 tacocones
1 limoen
1 jalapeñopeper
15 g verse koriander
200 g crème fraîche
1 tl Ketoembar gemalen koriander
4 snoepkomkommers
1 kropje babyromainesla
250 g warmgerookte zalmstukken
3 tl chili seasoning mix