Lamskoteletjes met pittige salsa
bewaar
bewaar

Lamskoteletjes met pittige salsa

De lamskoteletjes krijgen een kruidig Mexicaans tintje door de pittige salsa.

20 min. bereiden / 45 min. oventijd

12 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verpak de aardappelen in aluminiumfolie en leg ze ca. 45 min. in de oven.

Snijd ondertussen de lamsracks in koteletten en meng ze met de olie, koriander en chilipoeder. Laat afgedekt 30 min. marineren buiten de koelkast.

Rasp ondertussen de limoen en meng het rasp met de zure room en de koriander. Pers de limoen uit.

Snijd voor de pico de gallo de tomaten, ui en paprika in blokjes, snijd de jalapeños fijn en meng met de rest van de koriander. Breng op smaak met limoensap, peper en eventueel zout. Verhit de grillpan zonder olie of boter.

Gril de lamskoteletten 4 min. Keer halverwege. Als ze niet allemaal passen, kun je ze in 2 delen bakken. Houd de koteletten warm op een schaal afgedekt met aluminiumfolie. Serveer de koteletten met de pico de gallo. Serveer de gepofte aardappelen met de zure room erbij.

Marineren

Instructievideo - 00:40 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Lamskoteletjes met pittige salsa

De lamskoteletjes krijgen een kruidig Mexicaans tintje door de pittige salsa.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig