Open lasagne met rucola, pestosaus en warmgerookte zalm
Een snelle lasagne? Het bestaat! Aan open lasagne komt geen oven te pas.
Aan de slag
Doe de pastasaus in een pan en verwarm 7 min. op middelhoog vuur. Roer af en toe. Verwarm ondertussen in een steelpan de pestospread met de crème fraîche op laag vuur. Roer regelmatig.
Haal de lasagnebladen los van elkaar. Zo voorkom je dat ze aan elkaar plakken tijdens het koken. Kook de bladen in een ruime pan in 4 min. beetgaar, giet af en laat goed uitlekken.
Leg op elk bord een lasagnevel en verdeel ⅓ van de tomatensaus, ⅓ van de pestosaus, ⅓ van de rucola en ⅓ van de zalm. Maak zo nog 2 lagen. Verdeel de kappertjes erover en serveer.
Open lasagne met rucola, pestosaus en warmgerookte zalm
Instructievideo - 00:34 min.
Open lasagne met rucola, pestosaus en warmgerookte zalm
Een snelle lasagne? Het bestaat! Aan open lasagne komt geen oven te pas.
hoofdgerecht
null personen
575 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Doe de pastasaus in een pan en verwarm 7 min. op middelhoog vuur. Roer af en toe. Verwarm ondertussen in een steelpan de pestospread met de crème fraîche op laag vuur. Roer regelmatig.
Haal de lasagnebladen los van elkaar. Zo voorkom je dat ze aan elkaar plakken tijdens het koken. Kook de bladen in een ruime pan in 4 min. beetgaar, giet af en laat goed uitlekken.
Leg op elk bord een lasagnevel en verdeel ⅓ van de tomatensaus, ⅓ van de pestosaus, ⅓ van de rucola en ⅓ van de zalm. Maak zo nog 2 lagen. Verdeel de kappertjes erover en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
780 g pastasaus basilicum
90 g koelverse pestospread
125 g crème fraîche light
250 g verse lasagnebladen
40 g rucola
250 g warmgerookte zalmstukken
2 el kappertjes