Volkorenpannenkoekentaart
bewaar
bewaar

Volkorenpannenkoekentaart

Wauw, een taart gemaakt van pannenkoeken mét hazelnootpasta en aardbeien. Smullen!

30 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Doe het meel, de eieren, het zout en de melk in een kom en klop met een garde of handmixer tot een glad beslag. Smelt in twee koekenpannen met antiaanbaklaag een klontje boter. Schep in elke pan een hoopje beslag van 12 cm doorsnede. Bak de pannenkoeken in 2 min. bruin en gaar. Keer halverwege. Maak zo nog 10 pannenkoeken. Doe tussendoor eventueel wat extra boter in de pan.

Laat de pannenkoeken afkoelen. Rasp ondertussen de witte chocolade. Hak de noten grof. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en halveer de aardbeien. Besmeer elke pannenkoek met 1 el hazelnootpasta en bestrooi de helft met chocoladerasp. Stapel de pannenkoeken om en om op elkaar. Begin met een pannenkoek met alleen hazelnootpasta. Verdeel de noten en aardbeien over de bovenkant van de pannenkoekentaart.

bereidingstipJe kunt dit gerecht helemaal maken met biologische ingrediënten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Volkorenpannenkoekentaart

Wauw, een taart gemaakt van pannenkoeken mét hazelnootpasta en aardbeien. Smullen!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig