Muffins
bewaar
bewaar

Muffins

Hmmmmm... muffins! Zelfgemaakt het allerlekkerst natuurlijk, dus aan de slag met dit basisrecept.

30 min. bereiden / 25 min. oventijd / 30 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 175 °C. Vet de muffinvorm in en bestuif met wat bloem. Zeef de bloem en meng in een grote kom samen met het bakpoeder, de suiker en het zout.

Laat de boter op laag vuur in een steelpan smelten en neem meteen van het vuur. Klop in een kom de eieren los met de melk en het vanillearoma en voeg beetje bij beetje de gesmolten boter toe. Voeg het natte mengsel toe aan het droge mengsel en spatel door elkaar. Er mogen wat kleine klontjes inzitten. Verdeel het beslag over de muffinvormen en bak in het midden van de oven in 25 min. bruin en gaar. Laat 30 min. afkoelen.

bereidingstipTest de muffins door er een satéstokje in te steken: als dat er droog uit komt, zijn de muffins gaar.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Muffins

Hmmmmm... muffins! Zelfgemaakt het allerlekkerst natuurlijk, dus aan de slag met dit basisrecept.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig