Bread & butterpudding met chocoladepasta
bewaar
bewaar

Bread & butterpudding met chocoladepasta

Oud bruin of wit brood krijgt een geurige make over.

15 min. bereiden / 25 min. oventijd

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Klop in een kom de eieren met de slagroom en de melk los. Hak de hazelnoten fijn.

Snijd de sneetjes brood diagonaal doormidden. Besmeer aan beide zijden met roomboter en hazelnootpasta. Leg de helft van de sneetjes in een laag in de ovenschaal en giet de helft van het eimengsel eroverheen. Bestrooi met de helft van de hazelnoten. Verdeel de rest van de besmeerde sneetjes brood erover en giet de rest van het eimengsel eroverheen.

Bestrooi met de rest van de hazelnoten, de basterdsuiker en de kaneel. Bak ca. 25 min. in de oven tot goudbruin en gaar. Serveer warm of lauwwarm.

combinatietipProbeer ook eens met andere noten dan hazelnoten.
serveertipServeer met sour cream.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bread & butterpudding met chocoladepasta

Oud bruin of wit brood krijgt een geurige make over.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig