Wentelteefjescake
bewaar
bewaar

Wentelteefjescake

Wentelteefjes next level.

15 min. bereiden / 40 min. oventijd

10 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor 180°C. Klop de eieren, kaneel, melk, kristalsuiker, vanillesuiker en het zout met een vork los in een kom.

Snijd de sneetjes brood in blokjes van 2 cm. Verdeel het brood over de vorm. Snijd de boter in kleine blokjes. Schenk het eimengsel erover en schep om met de helft van de pecannoten. Laat 10 min. staan en schep nogmaals om. Druk het brood goed aan. Verdeel de blokjes boter erover.

Bak de wentelteefjescake in 40 min. goudbruin en gaar. Verdeel de laatste 10 min. de rest van de pecannoten erover. Neem uit de oven en bestrooi met de poedersuiker.

Wentelteefjescake

Instructievideo - 00:28 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wentelteefjescake

Wentelteefjes next level.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig