Wentelteefjescake
Wentelteefjes next level.
Aan de slag
Verwarm de oven voor 180°C. Klop de eieren, kaneel, melk, kristalsuiker, vanillesuiker en het zout met een vork los in een kom.
Snijd de sneetjes brood in blokjes van 2 cm. Verdeel het brood over de vorm. Snijd de boter in kleine blokjes. Schenk het eimengsel erover en schep om met de helft van de pecannoten. Laat 10 min. staan en schep nogmaals om. Druk het brood goed aan. Verdeel de blokjes boter erover.
Bak de wentelteefjescake in 40 min. goudbruin en gaar. Verdeel de laatste 10 min. de rest van de pecannoten erover. Neem uit de oven en bestrooi met de poedersuiker.
Wentelteefjescake
Instructievideo - 00:28 min.
Wentelteefjescake
Wentelteefjes next level.
null personen
275 kcal
15 min. bereiden
40 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor 180°C. Klop de eieren, kaneel, melk, kristalsuiker, vanillesuiker en het zout met een vork los in een kom.
Snijd de sneetjes brood in blokjes van 2 cm. Verdeel het brood over de vorm. Snijd de boter in kleine blokjes. Schenk het eimengsel erover en schep om met de helft van de pecannoten. Laat 10 min. staan en schep nogmaals om. Druk het brood goed aan. Verdeel de blokjes boter erover.
Bak de wentelteefjescake in 40 min. goudbruin en gaar. Verdeel de laatste 10 min. de rest van de pecannoten erover. Neem uit de oven en bestrooi met de poedersuiker.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 middelgrote eieren
½ el gemalen kaneel
300 ml halfvolle melk
75 g fijne kristalsuiker
8 g vanillesuiker
1 mespunt zout
8 sneetjes oud brood
50 g ongezouten roomboter
50 g ongezouten pecannoten
2 el poedersuiker